2020-03-24 08:03:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen meddő vitákba

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Kos-újhold új megvilágításba helyezi a dolgokat, most sok mindent átértékelhet az életében. A lelki fejlődését is segíti ez a bolygóállás. Ossza meg a gondolatait, érzéseit a partnerével!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehéz helyzetben találhatja magát, azonban most egyedül kell boldogulnia, mert mindenki a saját problémáival van elfoglalva. Legyen optimista az ötletei helyességét illetően.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az újhold megkönnyíti a másokkal való kapcsolatfelvételt. Lehet, hogy otthonról dolgozik, és most látja, milyen sikeres a kollégákkal való kommunikációja, így, hogy online felületeken történik. Új terveket is kitűzhetnek maguknak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Kos-újhold most az ön karrier sorsterületén halad át, ezért mostanság erre is kell fókuszálnia, a körülmények miatt nehezített pályán. Új profillal bővítheti vállalkozását, vagy egészen más dologba kezdhet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nem tudja véghez vinni elképzeléseit, mert egyik társa támogatás helyett hátráltatja munkáját. Beszéljen vele higgadtan a dologról. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen meddő vitákba, parttalan veszekedésekbe.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az önismeret kerül fókuszba. Szívesen olvas pszichológiai témájú cikkeket, könyveket, vagy baráti beszélgetések segítik hozzá az értékes felismerésekhez.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma az Újhold az ön hetedik sorsterületén halad át, a párkapcsolat, a partnerség és az együttműködés kerül a fókuszba. Tudatosan törekszik arra, hogy támogassa a másikat, ha szüksége van rá, nagyon gondoskodó és gyengéd.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ezt az időszakot az a vágy jellemzi, hogy rendszerezze a hétköznapi dolgokat önmaga körül, és szeretné ennek a hasznát is látni később. Az Újhold a hatodik sorsterületen jön létre, ha van olyan terve, hogy új étrendet vezet be a családnak, akkor az könnyedén megvalósítható.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az Újhold önnél most az ötödik sorsterületét veszi célba, és nagy fokú kreativitással ajándékozza meg. A romantika is felerősödik az életében. Partnere és ön között erőteljes a szövetség, remekül tudnak együttműködni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A családi élet működtetése mostanság bizony sok feszültséggel jár. Ön remekül meg tudja teremteni a harmóniát az otthonában, és sziklaszilárd támasza a szeretteinek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most nem könnyű a munkájára koncentrálni, lekötik a külvilág hírei. Meglepődve tapasztalja, hogy bár semmit nem vett magának, mégis szétfolyt a pénz az ujjai között. Egy kicsit jobban kell bánnia az anyagiakkal, és ha lehet, ne kérjen kölcsönt.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon olyan feladattal áll szemben, amelyhez felkészülés, szakmai ismeret szükséges. Próbálja meg növelni a bevételeit, kérjen pénzügyi tanácsot egy jó szakembertől, ezt akár e-mailen, telefonon keresztül is megteheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: